­

Vi i lokalrådet er af flere borger gjort opmærksom på, at der står vand på stien, som fører ind til skoven. Da det betyder, at borgernes adgang til skoven bliver væsentlig begrænser, er det naturligvis noget lokalrådet vil se på.

Maria og jag (Søren) har afholdt et møde med Oluf, som ligger jord til stien. Oluf er også ked af vandet på stien, så vi prøver sammen at finde en løsning. På mødet blev vi enige om, at lokalrådet skulle skrive til skov og naturstyrelsen. Brevet blev forfattet men aldrig sendt, da vi ikke kunne finde ud af, hvor vi skulle sende det hen.

I søgen efter den rigtige adresse, fandt vi den lokale skoløber Carl Jensen. Efter en telefonsamtale med skovløberne blev vi enige om, at se på drænene samen med Oluf. For det er drænene, som ligger i jorden, som er det egentlige problem. Vi skal mødes ved ”søen” engang i uge 48. Hvis vi sammen kan finde en løsning, så er det en langt bedre løsning end at inddrage diverse bureaukratiske myndigheder.   

Har du et væsentlig bidrag så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Søren Kodal - Formand

Kontakt os

Det nemeste er at du skriver til os på harlose@harlose.dk

Du kan finde kontaktoplysninger på de enkelte medlemmer i menue under lokalråde, bestyrelsen

Vejret

Statestik

Brugere
3
Artikler
48
Antal visninger af artikler
74055

 

­