­

lokalplan foto

Her er lille debatindlæg fra Oli på Tvedsagervej 36, som har skrevet en mail til Arkitekt og byplanlægger Michael Mundt ansat ved Hillerød kommune.

Kære Michael Mundt,

Jeg fik via e-post den 25/11 2020 kl. 21.45 invitation til et online borgermøde den 9/12 2020. I den forbindelse har jeg følgende kommentarer:

hillerod kommune logoHillerød kommune inviterer os alle til et virtuelt borgermøde mandag d. 9. december fra klokken 17:30 til 19:00. Invitationen findes på kommunens hjemmeside https://www.hillerod.dk/kommunen/nyheder-fra-hilleroed-kommune/2020/boligprojekt_ny-harloese/ Her kan man også finde en vejledning i hvordan man deltager i mødet og hvad reglerne er for mødet. Blandt andet har man som borger ikke taleret, men man kan chatte med kommunen.

hip logo

Så kom Hillerødposte d. 18. november 2020. Her kunne jeg for første gang læse om, at der nu skulle bygges i Ny Harløse. Du kan læse artiklen her. Jeg var som formand for lokalrådet lige så uvidende om dette, som jeg formoder resten af byen er. Jeg vil med kommende række artikler som fortælle jer borger, hvad lokalrådet ved om denne kommende byudvikling.

lokalplan foto

Hvis man gerne vil tilføje noget til et område, som er dækket af en lokalplan, så skal der udarbejdes en ny lokalplan. En ny lokalplan iværksættes ved at udarbejde en startredegørelse som sendes til kommunekontoret. Niels Kim Jensen har fået en udarbejdet en startredegørelse, hvori man kan læse om byggeprojektet.

Kontakt os

Det nemeste er at du skriver til os på harlose@harlose.dk

Du kan finde kontaktoplysninger på de enkelte medlemmer i menue under lokalråde, bestyrelsen

Vejret

Statestik

Brugere
3
Artikler
48
Antal visninger af artikler
122581

 

­