­

Lokalrådet har mandag d. 11. dec. 2017 afholdt et stående møde på marken sammen med Oluf og vores lokale skovløber Carl Jensen. Det med at få drænet vandet væk fra området, er ikke noget som sker på en dag. Det er en lang proces og nu er vi begyndt. 

På vores stående møde blev vi enige, om først at se på skoven. Carl Jensen vil forsøge at få midler til, at grave de grøfter op, som i sidste instans skal lede vandet væk fra markerne og stien til skoven. Vi har en forventning om, at opgravningen kan starte umiddelbart efter nytår. Når dette arbejder er i gang, vil Oluf sammen med sin nabo, se på de dræn, som skal fører vandet ind i skoven og om nødvendigt skifte dele af dem.  

Lokalrådet fik også en lille opgave – vi skal kontakte kommunen med henblik på, at ledt vandet fra skoven ud i Havelse å. Der findes en brønd i skoven, som kommunen tidligere har vedligeholdt.

Jeg fornemmer at der er en god stemning og velvilje hele vejen rundt, så jeg tror på, at vi til foråret igen kan komme tørskoet i skoven.

Kontakt os

Det nemeste er at du skriver til os på harlose@harlose.dk

Du kan finde kontaktoplysninger på de enkelte medlemmer i menue under lokalråde, bestyrelsen

Vejret

Statestik

Brugere
3
Artikler
48
Antal visninger af artikler
74064

 

­